Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення стосовно закупівлі електричної енергії

Оголошення
06.06.2024

Для забезпечення безперебійного постачання електричної енергії на період липень-грудень 2024 р. - 298 точок обліку, які перебувають на балансі Управління житлово-комунального господарства та будівництва міської ради, та з метою забезпечення освітленням адмінприміщень старостинських округів Лозівської міської ТГ, безперебійної роботи насосних станцій та вуличного освітлення місць загального користування, забезпечення повноцінного функціонування іншого майна, яке перебуває на балансі Управління, є потреба в закупівлі електричної енергії.

Період постачання ел.енергії Споживачу: з 01 липня до 31 грудня 2024 року включно. Предмет закупівлі: Код за ДК 021:2015 – 09310000-5 — Електрична енергія, у кількості – 134 220 кВт/год.     

Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 64600, Україна, Харківська область, Лозова, та Лозівський район.

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

№ з/п

Найменування Товару

Категорія площадки вимірювання Споживача

Клас напруги

Одиниці виміру

Кількість, кВт*год

Частота, Гц

1

Електрична енергія

Група «Б»

2

кВт/год

134 220

50

Технічні та якісні характеристики товару повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України діючими на період постачання товару. Відповідно до положень пункту 11.4.6 глави 11.4 розділу XI Кодексу систем розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 310, параметри якості електроенергії в точках приєднання споживачів в нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014. Електрична енергія, що є предметом закупівлі, закуповується без врахування послуг з розподілу електричної енергії. Умови постачання електричної енергії Споживачу повинні відповідати нормам чинного законодавства у сфері електроенергетики, які регулюють відносини, пов’язані з постачанням електричної енергії для забезпечення надійного та безпечного постачання електричної енергії споживачам, Інформація про учасника повинна міститися в ліцензійному реєстрі НКРЕКП суб’єктів господарювання, які отримали ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії, який розміщено на офіційному веб-сайті НКРЕКП, про що учасник у складі своєї тендерної пропозиції повинен надати окрему довідку, складену у довільній формі, з обов’язковим посиланням на даний реєстр.

Пропозиції направляти Замовнику за адресою: Харківська область, місто Лозова, вул. Козацька, будинок 5 або на ел. адресу: uzhkgb@gmail.com.

Наталія Цехмистро, 0974057575

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше