Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення стосовно розробки паспортів на артезіанські свердловини та виготовлення звіту про їх оцінку

Оголошення
03.07.2024

З метою укладання договорів оренди з кооперативами, які утворилися в старостинських округах міської ради для безперебійного забезпечення населення водою, та отримання повної інформації про технічний стан свердловин, які перебувають на балансі Управління житлово-комунального господарства та будівництва міської ради, є потреба в розробці паспортів на артезіанські свердловини та проведення їх оцінки (виготовлення звіту про оцінку), а саме:

Свердловина с.Надеждівка

Свердловина с.Федорівка

Свердловина с. Петропілля

Свердловина с.Миронівка

Термін виконання робіт – не пізніше 30 вересня 2024 року.

Виконавець зобовязаний згідно законодавству, своєчасно та якісно надати послуги Замовнику, в установлений договором термін.

Після виконання робіт – надати підписаний зі сторони Виконавця акт виконаних робіт та документи: паспорти свердловин та звіти про оцінку.

Пропозиції направляти Замовнику за адресою: Харківська область, місто Лозова, вул. Козацька, будинок 5 або на ел. адресу: uzhkgb@gmail.com.

Наталія Цехмистро, 0974057575

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше