Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення щодо можливості обміну юридичними особами ламп розжарювання на світлодіодні

Оголошення
21.11.2023

Управління житлово-комунального господарства та будівництва Лозівської міської ради Харківської  області повідомляє, що Постановою Кабінету Міністрів України від 11.08.2023 № 856 внесено зміни до Постанови Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні» від 10.01.2023 № 25. Зокрема розширено перелік юридичних осіб – отримувачів міжнародної технічної допомоги.

Безпосередніми отримувачами міжнародної технічної допомоги є: заклади охорони здоров’я, освіти, культури, соціального захисту населення і спеціалізовані служби підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі (комунальної та державної форми  власності), заклади фізичної культури і спорту комунальної форми власності, управителі багатоквартирних будинків, об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

Отримання світлодіодних ламп здійснюється в АТ «Укрпошта», попередньо надавши запит щодо потреби в електронній формі засобами Порталу Дія.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше