Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про придбання сміттєвозу бокового завантаження

Оголошення
09.09.2024

На виконання розпорядження Харківської обласної військової адміністрації від 08.08.2024 №547В «Про внесення змін до обласного бюджету Харківської області на 2024 рік», рішення Лозівської міської ради від 15.08.2024 №2062 «Про внесення змін до рішення міської ради від 18.10.2023 №1527 «Про затвердження Природоохоронної програми щодо покращення екологічного стану Лозівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки», для зміцнення матеріально-технічної бази комунальних підприємств Лозівської міської ради Харківської області, покращення якості надання житлово-комунальних послуг населенню нашої громади в частині збору, складування та вивезення твердих побутових відходів; забезпечення ефективного функціонування комунальної сфери; збільшення фінансових надходжень до місцевого бюджету; покращення санітарного стану території громади; створення сприятливих умов для життя мешканців, а також для безперебійної роботи комунальних підприємств є потреба у придбанні сміттєвозу бокового завантаження.

Код ДК 021:2015 34140000-0 Великовантажні мототранспортні засоби (Сміттєвоз бокового завантаження МЕДІУМ Б 15-20 JC N200 (або еквівалент).

Колісна формула

4х2

Номінальна потужність двигуна, кВт/к.с.  не менше

204/277

Модель  двигуна

CUMMINS (або еквівалент)

Тип двигуна

Дизельний

Об’ємдвигуна л,не більше

6690

Норма екологічності двигуна, не гірше

(Евро-5)

Повна експлуатаційна маса, кг не менше

19980

Колісна база, мм, не більше

4200

Тип кабіни

безкапотна, 3(три) місця

включаючи водія, рульова колонка, що регулюється,

Кондиціонер,

Електросклопідйомники,

центральний замок, укомплектовано аудиосистемою

Коробка передач

Механічна,

8 ступенева

Рульове управління

з гідропідсилювачем

Гальмівна система

пневматична, з ABS

Розмір шин

315/80 R22,5

Паливний бак, л не менше

400

Максимальна швидкість  км/год., не менше

110

Об’єм бункера , м³ не менше

15

Вантажопідйомність завантажувача, кг, не менше

650

Коефіцієнт ущільнення, не менше

2.5:1

Система завантаження

Механізована, бокова

Тип контейнерів

0.75м³, Євростандарт (0.5 - 1.1м³)  DIN 840-3

Маса обладнання, кг

3900

Маса завантажувальних ТПВ, кг, не менше

9000

Сміттєвоз із боковим завантаженням призначений для механізованого завантаження з контейнерів в кузов сміттєвоза твердих побутових відходів, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації повинен бути новим, в стандартному заводському виконанні, випуску не раніше 2024 року.

Запропонований Учасниками товар повинен бути новим, в стандартному заводському виконанні. Робоче обладнання та елементи повинні бути повністю новими, які раніше ніде і ніколи не використовувалися, мати респектабельний зовнішній вигляд та не мати подряпин, вм’ятин і інших пошкоджень.

Для довговічності та захисту від корозії, робоче обладнання та елементи повинні мати антикорозійну обробку. Гарантійні зобов’язання на шасі не менше 24 місяців/або 100000 км пробігу. Гарантійні зобов’язання на обладнання не менше 12  місяців. Учасник забезпечує здійснення технічного нагляду, гарантійного та сервісного обслуговування техніки протягом гарантійного терміну експлуатації.

Вся технічна документація на машину повинна бути складена українською мовою.

Усі витрати на поставку товару, з урахуванням усіх платежів, які можуть бути понесені при доставці товару, -  за рахунок Постачальника та повинні бути включені в ціну товару.

Додатково зазначаємо, що на сміттєвоз бокового завантаження розповсюджується дія законодавства стосовно локалізації товарів. Пунктом 6-1 розділу X “Прикінцеві та перехідні положення” Закону передбачено, що  тимчасово, з 2022 року строком на 10 років, встановлюються такі особливості здійснення закупівель, якщо вартість предмета закупівлі дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень, а саме замовник здійснює закупівлю товару – «великовантажні мототранспортні засоби» виключно якщо їх ступінь локалізації виробництва дорівнює чи перевищує: у 2024 році - 20 відсотків.

Для отримання додаткової інформації звертатися за тел. 2-54-54 ЦЕХМИСТРО Наталія

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше