Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На закупівлю обладнання для ЗСУ депутати Лозівської міської ради спрямували понад один мільйон гривень

Новини
25.01.2024

Сьогодні, 25 січня, на сесії міської ради депутати виділили кошти у розмірі 1,3 мільйона гривень для передачі  міжбюджетното трансферту районному бюджету - на виконання «Комплексної районної Програми територіальної оборони Лозівського району та інших військових підрозділів Збройних Сил України на 2021-2026 роки».  Кошти спрямують на придбання антидронового обладнання для підрозділів ЗСУ та Національної гвардії України.

  • Минулого року можливості виділення коштів на підтримку ЗСУ з бюджету нашої громади були більшими а ніж у цьому, - наголосив секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір. – Та попри усі труднощі, які існують з його наповненням, ми разом з вами, шановні депутати, не виключено, що й не в повному обсязі, але знаходитимемо можливості виконувати запити військових підрозділів.    

За період повномасштабного вторгнення росії в Україну з бюджету Лозівської громади на підтримку силових структур спрямовано понад 70 мільйонів гривень.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше