Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Медики обговорили роботу денного стаціонару у Краснопавлівці

Новини
25.04.2023

Заступник Лозівського міського голови Валерій Крикун 25 квітня провів нараду щодо роботи денного стаціонару у Краснопавлівці. В обговоренні взяли участь фахівці Лозівського центру первинної медико-санітарної допомоги.
У Краснопавлівській амбулаторії наразі працює троє сімейних лікарів. Майже 6 тисяч пацієнтів підписали з ними декларації. Люди можуть також звернутися до вузьких спеціалістів та пролікуватися на денному стаціонарі. Зараз він мінімально завантажений, але необхідний.
Для медиків готують нове приміщення у будівлі, де знаходиться старостинський округ. Воно ближче для мешканців мікрорайону – більш густонаселеної частини селища. Найперше оновлять покрівлю та вікна. Після цього розпочнуть внутрішні ремонтні роботи. Кількість медичних послуг після переїзду не зміниться, а умови стануть комфортнішими.
Цього ж дня керівники сімейної медицини спільно з профільним заступником міського голови відвідали амбулаторію у Перемозі. Обидва медзаклади отримали сучасне обладнання для зберігання вакцин.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше