Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозова вивчала досвід Павлограду у комунальній сфері

Новини
16.03.2023

Обмін досвідом відбувся 15 березня. Лозівську громаду представляли: заступник міського голови Денис Петренко, начальник Управління ЖКГ Микола Пономар та голова Асоціації ОСББ Сергій Костюк. На запитання лозівчан відповідали: перший заступник Павлоградського міського голови Олександр Радіонов, начальник Управління ЖКГ Андрій Завгородній та представниця громадської організації ОСББ Анжела Куксенко.

На зустрічі розглянули співпрацю громад з об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків та приватними управителями. Обговорили обмеження воєнного часу щодо підтримки. Детально пропрацювали договірні відносини з постачальниками послуг та додаткові способи боротьби з неплатниками. Як приклад, у Павлограді боржникам за управління будинками обмежують можливість користуватися ліфтами.

Громади обмінялися напрацюваннями щодо ліквідації ракетних обстрілів. Проговорили шляхи підтримки постраждалих та додаткові можливості.

Учасники обміну домовились про подальшу співпрацю, зокрема громадських організацій Лозової та Павлограду.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський подякував за плідну співпрацю міському голові Павлограду Анатолію Вершині та усім учасникам обміну.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше