Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозова прощатиметься з Ігорем Пшеничним

Новини
10.06.2024
Два роки рідні чекали на полеглого захисника Ігоря Пшеничного. Він загинув 4 травня 2022 року поблизу н.п. Волноваха Донецької області. На початку червня лозівчанина знайшли за тестом ДНК.
 
Ігор мав військовий досвід. Брав участь в АТО протягом 2014-2015 років. У перші дні повномасштабного вторгнення рф знову став на захист України. Служив командиром відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувального взводу 1 механізованого батальйону військової частини А0536. Ворог обірвав життя захисника на 54-му році життя.
 
Він був одружений та мав двох доньок. Захоплювався автомобілями, працював у власній автомайстерні. Закінчив Лозівський ліцей №1, здобув фах токаря у Лозівському професійному ліцеї №36. Друзі, близькі, рідні згадують Ігоря Пшеничного завжди відданим українському народу, людяним, світлим, щирим та надійним. Прощання відбудеться 12 червня, об 11 годині, за адресою:вул.Варшавська, 41.
 
Вічна слава та шана!
Царство Небесне!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше