Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівські комунальники готують місто до Дня Незалежності України

Новини
18.08.2023

Директор КП "Еко-Сан" Володимир Селезньов на нараді з керівниками комунальних підприємств поінформував, що наразі тривають роботи з прибирання вулиць, покосу трави, обрізання дерев. Ведуться роботи з благоустрою у парках і скверах. Намічено план робіт на суботу та неділю, говорить керівник.
Заступник Лозівського міського голови Денис Петренко звернув увагу на контроль за покосом узбічь уздовж центральних доріг Лозівської громади, в'їздів в старостинські округи. Ліквідацію стихійних звалищ.
Ткож доручив організувати рейди інспекторів з благоустрою щодо контролю за упорядкування прилеглих територій підприємств, установ та організацій усіх форм власності та приватних будинків.
- Наближається святкування Дня Незалежності України й Лозівська громада має зустріти його чистою й охайною, - наголосив Денис Петренко.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше