Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівська громада взяла участь у Конгресі місцевих та регіональних влад

Новини
06.03.2023

 

Його засідання відбулось 4 березня під головуванням Президента України Володимира Зеленського. Учасники заходу обговорили безпекову та гуманітарну ситуацію. Лозівську громаду представив заступник міського голови Денис Петренко.

Під час засідання розглянули також план відновлення об’єктів критичної інфраструктури України, зокрема енергетичної. Для більш ефективної координації дій ухвалили рішення створити окремий Офіс Конгресу місцевих та регіональних влад.

За словами Дениса Петренка, захід був корисним для громади, адже пролунали відповіді на справді важливі питання. Ступінь руйнації Лозівської громади, звісно, менший, ніж в деокупованих містах та селах, однак ворог теж завдав чималої шкоди. Лише за попередніми оцінками, російські ракети наробили біди на понад 1,6 млрд грн. Попереду багато роботи з відновлення, тому підтримка та увага держави вкрай необхідні.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше