Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівська громада висловлює співчуття з приводу передчасної смерті Леоніда Григоровича Ляшевича

Некролог
02.09.2024
Лозівська громада висловлює глибокі співчуття з приводу непоправної втрати, передчасної смерті Леоніда Григоровича Ляшевича, колишнього начальника місцевого органу управління освіти (з 1990 по 1998 роки), директора закладів загальної середньої освіти №3 та №7. За майже 50 років роботи в освіті він пройшов шлях від учителя математики до начальника відділу освіти.
Леонід Григорович був порядним і мудрим педагогом, який прожив доброчинне життя і назавжди запам’ятався невгамовною життєвою енергією, життєрадісністю, високими душевними та етичними якостями.
До горя неможливо підготуватися, неможливо знайти слова, щоб загоїти пекучу рану вічної розлуки з дорогою людиною.
Схиляємо голови в глибокій скорботі. Нехай добрий, світлий спомин про Леоніда Григоровича завжди залишиться у серцях рідних, друзів, колег, учнів, усіх, хто його знав, любив та шанував.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше