Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівська громада подякувала командиру полку Олександру Помазану за захист України

Новини
29.12.2023

Полковника відзначено заохочувальною відзнакою міського голови «Цінний подарунок – годинник з логотипом «від Лозівського міського голови».

Заступники Лозівського міського голови передали нагороду та висловили щирі слова подяки за тісну співпрацю з перших днів повномасштабного вторгнення. Побажали міцного  здоров’я, наснаги та скорішої перемоги, бойовому підрозділу, який очолює  Олександр Володимирович.

Відзначили, Лозівська громада й надалі продовжить підтримувати вояків полку.  

  • Завдяки субвенціям, які ви спрямували нашому підрозділу ми змогли купити запасні частини і поставити до строю ще більше техніки, - сказав Олександр Помазан. - Надзвичайно приємно знаходитися у Лозівській громаді. Ви люди, які з перших днів повномасштабного вторгнення і до сьогодні підтримуєте наш бойовий підрозділ. Без зайвих нагадувань, не роздумуючи надаєте допомогу, тим самим наближаючи нашу спільну Перемогу! Слава Україні!

Олександр Помазан подякував громаді та вручив першому заступнику Олександру Жидкову Подяку від командування полку за підтримку та допомогу.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше