Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівська громада бере участь у Львівському форумі муніципального партнерства

Новини
29.11.2023

На Львівський форум муніципального партнерства запросили керівників 45 українських громад та 11 європейських міст, представників уряду та міжнародних фондів, щоб разом сприяти швидкій євроінтеграції України на рівні муніципалітетів. 

На цьому майданчику громади мають можливість познайомитись з муніципалітетами європейських країн для співпраці, партнерства та допомоги у відновленні зруйнованої російською агресією інфраструктури.

Це підсумкова подія ініціативи Cities4Cities | United4Ukraine, що півтора року розвиває муніципальні партнерства Україна-ЄС.  Завдяки співпраці Лозівська громада вже отримала сучасні санітарні автомобілі та сміттєвоз. 

Львівський форум міжмуніципального партнерства реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID “Зміцнення громадської довіри (UCBI)” та проєкту “Підтримка децентралізації в Україні” Шведської асоціації місцевих і регіональних влад SALAR International.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше