Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

КП «Теплоенерго» запрошує на роботу.

Оголошення
03.10.2023
📌Вогнетривник
Кваліфікаційні умови: повна або базова середня загальна освіта. Професійно-технічна освіта або одержання професії безпосередньо на виробництві.
Завдання та обов'язки: виробництво на парових та водогрійних котлах, обкладання цеглою по периметру на зовнішній стороні, футерування на внутрішній поверхні, викладки гірок, камер горіння, обладнання піддувал каналів надходження повітря в котел, установка вибухових клапанів, здійснення перевірки і очищення газоходів, димовідвідних пристроїв тощо.
 
📌Слюсар з ремонту устаткування теплових мереж
Кваліфікаційні умови: повна або базова середня загальна освіта. Професійно-технічна освіта. Без вимог до стажу роботи. Завдання та обов'язки: розбирання, ремонт, реконструкція, складання і установка арматури на трубопроводах діаметром до 900 мм; гідравлічні випробування, налагодження трубопроводів і арматури; бере участь в ліквідації несправностей в роботі систем центрального опалення, їх ремонті, монтажі, регулюванню і випробуваннях тощо.
 
📌Електрогазозварник
Кваліфікаційні умови: повна або базова середня загальна освіта. Професійно-технічна освіта. Стаж роботи за професією за попереднім розрядом не менше 1 року.
Завдання та обов'язки: автоматичне і механізоване зварювання різних ступенів складності апаратів, вузлів, конструкцій і трубопроводів з різних сталей, кольорових металів і сплавів; кисневе різання металів під водою; зварювання конструкцій в блочному виконанні у всіх просторових положеннях зварювального шва тощо.
 
📌Слюсар з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів
Кваліфікаційні умови: повна або базова середня загальна освіта. Професійно-технічна освіта або одержання професії безпосередньо на виробництві.
Завдання та обов'язки: забезпечення безаварійної роботи та правильної експлуатації обладнання котельних; участь в гідравлічних випробуваннях обладнання; виявлення та усунення дефектів, що виникають на обладнанні тощо.
 
📌Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування
Кваліфікаційні умови: повна або базова загальна середня освіта Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації.
Завдання та обов'язки: поточний і капітальний ремонт електрообладнання, силових трансформаторів; ремонт зварювальних агрегатів; монтаж і ремонт кабельних мереж; ремонт масляних вимикачів і електроприладів; ремонт і налагодження складних захистів, а також автоматичного включення резерву; комплексні випробування електродвигунів і трансформаторів; ремонт вентиляторів, електроінструменту; виявляти і усувати вібрації електродвигунів тощо.
 
📌Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики
Кваліфікаційні умови: повна або базова загальна середня освіта. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації.
Завдання та обов'язки: випробування після ремонту всіх видів електрообладнання; обслуговування силових і освітлювальних електроустановок зі схемами включення різної складності; розбирання та складання схем вторинної комунікації і релейного захисту; регулювання навантаження електрообладнання; перевірка стану ізоляції і вимірювання величини її опору в електродвигунах і мережах; виявлення і усунення несправностей і пошкоджень в силових і освітлювальних електромережах, а також в електродвигунах і електросхемах технологічного обладнання; обслуговування, установка, включення приладів і електролічильників; обслуговування і профілактичний ремонт електродвигунів різної потужності тощо.
 
📌Тракторист
Кваліфікаційні умови: повна або базова загальна середня освіта. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації та успішне складання іспитів на право керування тракторами відповідної категорії.
Завдання та обов'язки: керування тратором; слідкування за навантаженням, кріпленням та розвантаженням вантажів, що перевозяться; виявлення та усунення несправностей в роботі трактора тощо.
 
📌Машиніст крана автомобільного
Кваліфікаційні умови: повна або базова загальна середня освіта. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації. Стаж роботи водієм або слюсарем з ремонту тракторів або інших подібних за складністю машин за попереднім розрядом не менше 1 року.
Завдання та обов'язки: випробування після ремонту всіх видів електрообладнання; обслуговування силових і освітлювальних електроустановок зі схемами вуправління автомобільним краном; технічне обслуговування автомобільного крана; виконання профілактичного ремонту; оформлення дорожньої документації тощо.
За детальною інформацією звертатися за адресою: м.Лозова, вул.Григорія Сковороди,23, відділ кадрів.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше