Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Комунальники Лозівської громади готові усувати наслідки негоди

Новини
08.12.2023

Стан готовності техніки, наявність протиожеледної суміші, формування чергових бригад для посилення роботи у вихідні. Ці питання  обговорили на нараді з керівниками комунальних підприємств сьогодні, 8 грудня. Нарада пройшла під головуванням заступника Лозівського міського голови Дениса Петренка.

За даними синоптиків на Харківщину заходить черговий циклон.  Негода вируватиме у вигляді сильного снігу та хуртовин, що супроводжуватимуться сильними поривами вітру. На території Лозівської громади очікується ожеледиця.

Техніка КП "Еко-Сан" стовідсотково готова до боротьби з негодою, інформує керівник Володимир Селезньов. Вранці вже оброблено піщано-сольовою сумішшю центральні дороги, аварійні ділянки та шляхопроводи. Наразі тривають роботи з посипання територій зупинок та пішохідних переходів.

Загалом усі комунальні підприємства готові до роботи з усунення наслідків негоди. За необхідності до цієї роботи долучаться соціальні партнери.

Водіїв дорожники просять у найближчі дні без нагальної потреби не користуватися власним транспортом та бути вкрай обережними на дорогах.

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше