Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Керівники громади долучилися до лозівчан, які оновлюють дані військовозобов’язаних

Новини
30.05.2024

Лозівський міський голова Сергій Зеленський сьогодні, 30 травня, з керівником Центру надання адміністративних послуг Катериною Нараган обговорив, як триває робота з оновлення даних військовозобов’язаних через ЦНАП чи користується попитом електронна послуга серед лозівчан та чи немає проблем з роботою сервісу.  

На особистому досвіді Сергій Зеленський перевірив швидкість роботи порталу «Дія», через який здійснюється актуалізація. Голова Лозівської громади оновив свої відомості в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів про що отримав витяг з печаткою та підписом адміністратора ЦНАПу. Актуалізував свої дані й секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір.    

Послугу з оновлення даних військовозобов’язаних адміністратори Лозівського Центру надання адміністративних послуг почали надавати з 18 травня, дня набуття чинності закону про мобілізацію. На сьогодні майже три сотні людей поновили інформацію й отримали витяги, розповідає керівниця Лозівського ЦНАП Катерина Нараган. Наголошує, що витяг фахівцями   формується на підставі даних реєстру військовозобов’язаних «Оберіг».

Адміністратори ЦНАПу нагадують, що для оновлення даних при собі потрібно мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та актуальний номер телефону. Військовозобов’язані, призовники та резервісти за законом, упродовж 60 днів, зобов’язані оновити свої облікові дані, а саме: прізвище, ім’я, по батькові, фактичну адресу проживання, мобільний номер, адресу електронної пошти (за її наявності).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше