Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація Лозівської міської ради Харківської області про оголошення конкурсу з відбору виконавця робіт з оцінки земель на конкурентних засадах

Оголошення
29.01.2024

ІНФОРМАЦІЯ

Лозівської міської ради Харківської області

про оголошення конкурсу з відбору виконавця робіт з оцінки земель на конкурентних засадах, якого буде залучено до робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних  ділянок несільськогосподарського призначення комунальної власності

Місце знаходження земельних ділянок

 (адреса, кадастровий номер)

Цільове призначення земельної ділянки

Орієнтовна площа земельної ділянки, га

Форма власності земельної ділянки

1

Харківська область

місто Лозова,

вул. Маріупольська,  33/3 6311000000:18:049:0020

код  – 03.07 для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі

0,1465 га

Комунальна

2

Харківська область

місто Лозова,

вул. Олега Куцина, 11 6311000000:17:044:0108

код  – 03.15 для будівництва та обслуговування інших  будівель громадської забудови

0,0703 га

Комунальна

Мета проведення конкурсу – прозорий механізм визначення виконавця робіт з оцінки земель на конкурентних засадах, якого буде залучено до робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності з метою визначення її балансової вартості.

Порядок проведення конкурсу розміщений на офіційному веб-сайті Лозівської міської ради https://lozovarada.gov.ua  в розділі – Довідкова інформація – Містобудування та земельні відносини – Нормативні акти, що регулюють будівництва та земельні відносини – Про затвердження Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою з оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах.

Витрати на організацію і проведення робіт з оцінки земель здійснюватимуться за рахунок бюджету Лозівської міської територіальної громади.

Учасникам конкурсу потрібно надати до конкурсної комісії заяву встановленого зразка (додається) та документи з їх описом, а саме:

  • реєстр документів, наданих у складі пропозиції;
  • заява про участь у конкурсі з виконавця робіт з оцінки земель (відомості про претендента);
  • копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду (ЄДРПОУ);
  • інформація про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід;
  • проєкт завдання на виконання послуг з виконання робіт, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації з оцінки земель, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати організатор, та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт;
  • згоди на обробку персональних даних (додаток 2) (для претендента - фізичної особи – підприємця.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, окрім поштових реквізитів, робиться відмітка «На відбір виконавця робіт з оцінки земель» із зазначенням об’єктів.

Крім цього надаються: окремий запечатаний конверт з пропозицією щодо вартості організації та проведення виконавця робіт з оцінки земель та терміну виконання таких робіт, переліком проведених торгів за 2022-2023 роки з переліком земельних ділянок. Усі сторінки документів, що надаються  претендентом у складі його пропозиції повинні бути засвідчені посадовими особами претендента. Документи мають бути без поправок, дописок тощо.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

Приймання заяв припиняється за один робочий день до дати проведення конкурсу.

Конверти претендентів з конкурсною пропозицією відкриваються на засіданні комісії.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається, про що його письмово повідомляє голова Комісії із зазначенням підстав відмови.

Суб’єкти господарювання, що мають право на проведення робіт з оцінки земель, подають пропозиції на відбір виконавця робіт за адресою: 64602, Харківська область, м. Лозова, вул. Ярослава Мудрого, 1 до 17.00 год. «27» лютого 2024  включно.

Конкурс відбудеться за адресою: Харківська обл., м. Лозова, вул. Ярослава Мудрого, буд. 1, каб. 5 о 10:00 29.02.2024 року.

Для довідок: arhilozova_k19@ukr.net.

ЗАЯВА про участь у конкурсі з відбору виконавця робіт з оцінки земель

ЗГОДА на обробку персональних даних

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше