Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань

Оголошення
30.05.2024

Повна назва документа державного планування, що пропонується та стислий виклад його змісту.

Головна мета Генерального плану з планом зонування території смт Орілька Лозівського району Харківської області полягає у: обґрунтуванні потреб і визначенні основних напрямків використання території; урахуванні державних, громадських і приватних інтересів під час планування і використання територій; визначенні межі функціональних зон, пріоритетних і допустимих видів використання та забудови територій; формуванні планувальної структури та просторової композиції забудови поселення; оцінці загального стану довкілля населеного пункту і визначенні містобудівних заходів щодо поліпшення екологічного та санітарно-гігієнічного стану, а також визначенні територій, які мають інженерно-будівельні, санітарно-гігієнічні, природоохоронні та інші обмеження їх використання.

Проєктом Генерального плану з планом зонування території смт Орілька Лозівського району Харківської області передбачається збільшення території смт Орілька, площа в існуючих межах становить 409,47 га, площа в проєктованих межах – 437,0 га. Заплановано збільшення території житлової та громадської забудови, комунально-складської, транспортної інфраструктури, ландшафтно-рекреаційного озеленення, сільськогосподарських угідь, збільшення виробничої території Генеральним планом не передбачається.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку проєкту документу державного планування Генерального плану з планом зонування території смт Орілька Лозівського району Харківської області був розроблений у складі містобудівної документації розділ – «Охорона навколишнього природного середовища» на виконання вимог Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Замовник проєкту - Виконавчий комітет Лозівської міської ради Харківської області, розробник – Приватне підприємство «Земстройпроект». Підстава розроблення – рішення Лозівської міської ради Харківської області від 25.03.2021 № 240 «Про надання дозволу на розроблення генерального плану з планом зонування території смт Орілька Лозівського району Харківської області».

Пропозиції до проєкту містобудівної документації подаються до Виконавчого комітету Лозівської міської ради Харківської області за адресою: 64602, Харківська область, місто Лозова, вулиця Ярослава Мудрого, буд 1, електронна адреса - arhilozova_k19@ukr.net, протягом тридцяти днів з 03 червня 2024 року по 03 липня 2024 року.

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

Враховуючи дію режиму воєнного стану, громадські слухання заплановано на 03 липня 2024 року о 11.00 в режимі відеоконференції. Доєднатись до заходу можна за посиланням: https://us05web.zoom.us/j/81679279046?pwd=pglUpUlybJSfd9P9R0IpE2zX2aauyL.1

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Виконавчий комітет Лозівської міської ради Харківської області за адресою: 64602, Харківська область, місто Лозова, вулиця Ярослава Мудрого,   буд. 1. Електронна адреса - arhilozova_k19@ukr.net.

Контактна особа – Начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради – головний архітектор Інна КОШЛЯК.

Орган, до якого подаються зауваження та пропозиції: Виконавчий комітет  Лозівської міської ради Харківської області за адресою: 64602, Харківська область, місто Лозова, вулиця Ярослава Мудрого, буд. 1, електронна адреса: arhilozova_k19@ukr.net.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше