Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голова Лозівської громади взяв участь у 5-му Міжнародному саміті мерів у Молдові

Новини
12.04.2024

Розбудова стійких громад через інновації та співпрацю – саме під такою назвою у Молдові відбувся 5-й Міжнародний саміт мерів (IMS). Організований захід фондом Western NIS Enterprise Fund та підтримується українським урядом.

 «Мав честь взяти участь у цьому масштабному міжнародному заході спільно з колегами та партнерами з України, США, Канади, Нідерландів, Великобританії, ОАЕ, Албанії, Литви, Швеції, Франції, Італії, Словаччини, Румунії, Польщі та Німеччини, - відзначив Лозівський міський голова Сергій Зелеенський. - Обговорювали безпекові питання, міжнародну співпрацю та цифровий розвиток громад для комфортного життя мешканців. Саміт відвідали донори, які активно допомагають у розбудові та відновленні України. Лозівській громаді надзвичайно потрібна підтримка, адже ми продовжуємо страждати від ворожих обстрілів та економічних викликів воєнного стану. Переконаний, нові партнерства та домовленості допоможуть.»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше