Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голова Лозівської громади вітає з професійним святом працівників комунального господарства

Новини
17.03.2023

Шановні працівники та ветерани комунальної галузі Лозівської громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Попри те, що в країні триває повномасштабна війна з росією, ви, за будь-яких умов, забезпечуєте наші оселі теплом, водою, вивозите сміття, обслуговуєте будинки та прибираєте вулиці, підтримуєте безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури.

Уже рік, як ви продовжуєте виконувати свої обов’язки під звуки сирен, а іноді й вибухи, розбираєте завали після ракетних руйнувань, усуваєте наслідки пошкоджень. В умовах знеструмлень, робите іноді неможливе, щоб зберегти тепло в квартирах лозівчан, подати воду та запобігти розмерзанню систем.  Ви ті, ким пишається вся наша громада!

Дякую вам за злагодженість та високий професіоналізм, відвагу у цей важкий для країни час. Бажаємо усім працівникам галузі, їхнім родинам найшвидшої Перемоги над ворогом, довгоочікуваного миру, міцного здоров’я, благополуччя та успіхів у нелегкій, але такій потрібній людям та почесній справі!

З найкращими побажаннями

Лозівський міський голова

Сергій Зеленський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше