Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голова Лозівської громади вітає з Днем українського добровольця

Новини
14.03.2023

Останній рік показав надзвичайну актуальність і важливість Дня українського добровольця, відзначення якого започаткувано у 2014 році. Цього дня ми вшановуємо усіх, хто відстоював і продовжує відстоювати суверенітет рідної країни.

 

З початком повномасштабного вторгнення військові, волонтери, медики, водії, аграрії, вчителі та багато інших людей добровільно об’єдналися в одне багатомільйонне народне військо, щоб боротись з російськими окупантами.

 

Найщиріші вітання і шана вам, українські добровольці, за вашу безкорисливу, свідому працю на благо процвітання і миру своєї держави.

 

Прийміть сердечні вітання та побажання щасливої долі, злагоди, витримки у складних ситуаціях, мудрих рішень та нових звершень. Зичу всім міцного здоров’я, добра, щастя та подальших успіхів у служінні Україні! І нехай нарешті прийде перемога й запанує мир на нашій українській землі!

 

Слава Україні!!! Слава її Героям!!!

 

З повагою

Лозівський міський голова

Сергій Зеленський

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше