Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова -Луценко перевірила, як облаштувалось одне з відділень Обласної клінічної психіатричної лікарні № 3, що наразі знаходиться у Лозівській громаді

Новини
23.05.2024

Зараз тут перебуває 105 пацієнтів. Для покращення умов перебування, в приміщенні планується проведення поточного ремонту. Для цього заклад має підготувати проєктно-кошторисну документацію. Далі шукатимить фінансування, наголосила очільниця.

Керівниця обласної ради подякувала Лозівській громаді, міському голові Сергію Зеленському за надане приміщення, де й розмістили відділення Обласної клінічної психіатричної лікарні № 3.

- До оптимізації - це була Обласна психіатрична лікарня № 2, яка знаходилась у м. Барвінкове. Під час війни вона була евакуйована до Павлограду. Забрати пацієнтів додому, у Харківську область, організувати надання необхідних послуг - було для нас питанням № 1. Все вдалося. Тепер мова про поліпшення умов, в яких вони знаходяться, - відзначила Тетяна Єгорова -Луценко.

У ході роботи над створенням потужних медичних комплексів до Обласної клінічної психіатричної лікарні № 3 також були приєднані Обласна психіатрична лікарня № 1, яка знаходилась у Стрілечому, її будівля повністю зруйнована, та Обласний психоневрологічний диспансер.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше