Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голова громади привітав з ювілеєм начальника Лозівської дистанції сигналізації та зв’язку Олександра Бойка

Новини
27.12.2023

Своє 60-річчя начальник виробничого підрозділу «Лозівська дистанція сигналізації та зв’язку» регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Українська залізниця» Олександр Васильович Бойко святкує сьогодні, 27 грудня.

Привітати та подякувати за роботу завітали керівники громади - Лозівський міський голова Сергій Зеленський та секретар міської ради Юрій Кушнір.

-  Робота колективу Лозівської дистанції сигналізації та зв’язку під Вашим керівництвом, Олександре Васильовичу, завжди вирізнялася відповідальним і сумлінним ставленням до своїх обов’язків, - відзначив міський голова Сергій Зеленський. -  Особлива подяка за згуртованість Вашого колективу та підтримку Лозівської та сусідніх громад з початку повномасштабного вторгнення. Беззаперечно підрозділи залізничної галузі відіграли у цьому важливу роль. З нагоди ювілею я бажаю Вам міцного здоров’я, сил і натхнення на подальшу працю, скорішої Перемоги та повернення до роботи у мирний час.  

Свій трудовий шлях Олександр Васильович розпочав у 1982 році електромонтером дистанції сигналізації та зв’язку на станції Артемівськ. З 1989 року почав працювати на Лозівській дистанції сигналізації та зв’язку. Пройшов шлях від електромеханіка до головного інженера. Очолює Лозівську дистанцію сигналізації та зв’язку" Олександр Васильович Бойко майже чверть століття,  з 2000 року.

Колектив, який приєднався до привітань, з теплотою відгукується про свого керівника. Людина, на яку завжди можна покластися, отримати кваліфіковану пораду й підтримку у вирішенні робочих питань.  Олександр Васильович - гарний господар, з ним Лозівська дистанція сигналізації та зв’язку набула нового вигляду та осучаснилася, говорять колеги.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше