Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома суб’єктів, які потребують допомоги у відновленні сільськогосподарської діяльності

Оголошення
04.01.2024

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps, за сприяння Фонду Говарда Г. Баффета, розпочинає Програму підтримки сільського господарства України. Мета цієї програми - це допомога у відновленні сільськогосподарської діяльності та подоланні наслідків війни постраждалим місцевим родинам та тим, що вимушено перемістилися через війну, а також фермерам та бізнесам, що тісно пов’язані з сільським господарством.

Програма реалізовується на території Донецької, Запорізької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей (за винятком районів, де тривають активні бойові дії, а також районів з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення бізнес-діяльності) та включає такі види підтримки:

* фінансова допомога домогосподарствам, що здійснюють сільськогосподарську діяльність, та дрібним фермерам https://uasp.mercycorps.org/page/MQbYwQgj;

* фінансова допомога малому та середньому бізнесу у сфері сільського господарства https://uasp.mercycorps.org/page/AEzalakY.

Додаткова інформація за посиланнями:

[1] http://dai.com/

[2] https://facebook.com/USAIDhoverla/

[3] http://twitter.com/daiglobal

[4] http://dai-global-developments.com/

[5] http://www.facebook.com/pages/DAI-Advancing-Human-Prosperity/70185985796

[6] http://www.linkedin.com/company/163328

[7] https://www.instagram.com/daiglobal/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше