Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома малих та середніх аграріїв!

Оголошення
07.06.2023

Виконавчий комітет Лозівської міської ради Харківської області доводить до відома малих та середніх аграріїв про початок чергового етапу реалізації грантового проекту «Підтримка малих фермерів в Україні» (Assistance to the Small Farmers of Ukraine), ініційований The Howard G. Buffett Foundation - збір врожаю ранніх зернових та ріпаку.

Учасниками проекту можуть стати малі та середні аграрії (до 1000 га), будь-якої організаційно-правової форми, які потребують допомоги у збиранні врожаю. Благодійна допомога, отримана від Благодійної організації, може використовуватись на земельних ділянках, що належать отримувачеві та/або перебувають у його користуванні.

Реалізація даного етапу проекту здійснюється шляхом надання Благодійною організацією сільськогосподарським підприємствам в тимчасове безоплатне користування сільськогосподарської техніки.

Детальна інформація щодо грантового проекту наведена в Інформаційному повідомленні Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Жнива Перемоги», що додається.

Зразок звернення

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше