Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Лозівської міської ради Харківської області!

Оголошення
14.12.2023

Нагадуємо, що у період з 01 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація квартирних справ громадян, які перебувають на квартирному обліку, у ході якої перевіряють їх облікові дані.

Для перереєстрації квартирної черги просимо звертатись до відділу з питань управління комунальним майном міської ради за адресою: Харківська обл., м. Лозова, мікрорайон 1, буд. 17 (2 поверх, каб. 8).

При собі мати:

  • документ, що посвідчує особу;
  • актуальний витяг про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб (можна отримати у відділі з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб та ведення реєстру громади міської ради за адресою: м. Лозова, вул. Свято-Миколаївська, буд. 4, каб. 18, 22, 23);
  • у разі наявності змін у квартирній справі (зміна прізвища чи складу сім’ї, поява пільги та інше) необхідно надати відповідні документи.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше