Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До сторіччя Лозівського району відзначено трудівників різних галузей життєдіяльності

Новини
07.03.2023

У березні Лозівський район відзначає століття з дня заснування.

 

Почесними грамотами, подяками й подарунками - від народного депутата України Юлії Світличної, Лозівської міської і районної рад та Лозівської районної державної адміністрації відзначено екс-керівників та працівників Лозівської РДА, медиків, освітян, комунальників, трудівників сільського господарства, кухарів та активних жителів району.

 

Лозівський міський голова Сергій Зеленський та його заступники особисто об’їхали визначних людей, які творили історію району та наразі підтримують роботу в різних сферах.

 

Обличчя району – це, передусім, його жителі, відзначив міський голова Сергій Зеленський. Саме завдяки їхнім старанням, умілим рукам, натхненній праці він живе. Очільник подякував ветеранам за внесок у становлення та розвиток району, побажав успіхів перспективній молоді, якій судилося визначати його долю в майбутньому, особливо після завершення війни. Сергій Зеленський закликав до згуртованості й спільної роботи на благо Лозівщини та Перемогу України у цій страшній війні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше