Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Автопарк лозівських екстренників поповнився сучасним автомобілем швидкої допомоги

Новини
05.07.2024

Одна з 10 нових машин швидкої допомоги, які передано на Харківщину завдяки підтримці першої леді Олени Зеленської, а також сприяння Міністерства охорони здоров'я України та платформи United24, працюватиме у Лозівській громаді. Машина обладнана найсучаснішим медичним устаткуванням, що дозволить медикам ще ефективніше надавати допомогу всім, хто її потребує.

- Ми отримали новий повнопривідний автомобіль марки Сітроен, який замінить старішу автівку на пункті постійного базування у селищі Краснопавлівка, - розповідає завідувачка Лозівського відділення екстреної медичної допомоги Юлія Чкиря. -   Транспортний засіб має гарну прохідність, що важливо для проїзду по грунтових дорогах у сільській місцевості. Щодо його оснащення – є все необхідне, що може знадобитися нам у роботі. Дефібрилятор, апарат штучної вентиляції легень, електрокардіограф та багато іншого устаткування, яке стане у нагоді працівникам бригади для надання швидкої і якісної меддопомоги.

Наразі автопарк  Лозівського відділенні налічує 13 автомобілів. Щодня  на лінію виходить 9 автівок, усі вони випущені після 2020 року.

Лозівська громада дякує за підтримку служби екстренної меддопомоги - першій леді Олені Зеленській, голові Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову та керівнику обласного Центру екстренної меддопомоги Віктору Забашті.  

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше