Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Армія відновлення": в Лозівській громаді тривають суспільно корисні роботи

Оголошення
25.04.2023

Через війну в країні зростає рівень безробіття. Тому уряд розробив і запропонував механізм, за яким тимчасово безробітних можна залучати до виконання суспільно корисних робіт, в яких є потреба в регіонах. Люди, які з різних причин залишились без роботи, зможуть долучитись до «Армії відновлення» країни.

В межах урядової ініціативи "Армія відновлення" безробітні Лозівської громади також долучилися до суспільно корисних робіт. Роботи розпочалися 1 березня за участю 102 безробітних.

На період участі у суспільно корисних роботах з безробітними укладається строковий трудовий договір, оплата праці здійснюється на рівні мінімальної (на сьогодні — 6700 грн). 

Суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану мають оборонний характер або ж слугують для ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, що виникли в період воєнного стану, та їхніх наслідків, задоволення потреб ЗСУ і сил цивільного захисту, забезпечення функціонування національної економіки та життєдіяльності населення.

Охочим вступити до «Армії відновлення» слід звернутися до Лозівської філії Харківського обласного центру зайнятості  з 8.00 до 15.00 за адресою: 64602, Харківська область, м.Лозова, Севастопольський бульвар, будинок 14-А або зателефонувати за номерами 0574525408, 0992246234

Спільно працюємо  на перемогу!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше