Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Аптечний пункт №2 Лозівської Муніципальної аптеки перейшов на цілодобовий графік роботи

Новини
25.05.2023

Розміщується він у поліклінічному відділенні № 1, що на 4 мікрорайоні. Наразі, це єдиний аптечний пункт у Лозовій, який функціонує цілодобово.

Адміністрація Муніципальної аптеки, для зручності відвідувачів та комфортної роботи працівників,  провела реконструкцію приміщення. У нічну пору діє кнопка виклику, фармацевт відпускає препарати через спеціальне віконце. У цілодобовому режимі аптечний пункт працює з 22 травня.   

- Відгукнувшись на численні звернення громадян, за дорученням Лозівського міського голови Сергія Зеленського Муніципальна аптека змінила режим роботи аптечного пункту в поліклінічному відділенні № 1, що на 4 мікрорайоні, на цілодобовий, - розповідає директор КП «Лозівська Муніципальна аптека»  Дмитро Загребельний. Потреба у цьому була і ми приклали максимум зусиль для облаштування приміщення, додатково ввели дві одиниці працівників.

Завідувач поліклінічного відділення № 1 Віталій Степаненко переконаний, аптека користуватиметься попитом, як серед пацієнтів поліклінічного й стаціонарного відділень так і серед мешканців громади.

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше