Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівських комунальників привітали з професійним святом

Новини
18.03.2023

День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування  населення в Україні відзначатимуть 19 березня. У переддень свята комунальників Лозівської громади відзначили обласними, міськими,  районними відзнаками та подяками народного депутата України Юлії Світличної.

Від імені Лозівського міського голови Сергія Зеленського працівників комунальної сфери привітали його перший заступник Олександр Жидков та заступник з житлово-комунальних питань Денис Петренко.

Відзначили  професійність комунальних служб громади,  які за будь-яких обставин завжди приходять на допомогу жителям. Працюють під звуки сирен, а іноді й вибухів. В умовах повного знеструмлення подають тепло, у будь-яку погоду ремонтують мережі, з погіршенням погодних умов забезпечують рух транспорту та безпечне пересування пішоходів.  Більше того - розбирають завали спричинені ракетними ударами та усувають їх наслідки. Дякували кожному працівнику за те, що з початком повномасштабного вторгнення не покинули свої робочі місця, несли свою службу кожен на своєму місці.  Побажали працівникам усіх комунальних служб - миру, перемоги, злагоди у родинах й міцного здоров’я.

Слова привітання на адресу комунальників Лозівської громади висловили голова Лозівської військової адміністрації Володимир Ромах, Лозівської районної ради Вадим Гоч, помічник-консультант народного депутата України Юлії Світличної — Марина Кожевник.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше