Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Депутати та комунальники визначалися з першочерговістю ремонту доріг

Новини
01.01.2024

Зустрілися обговорити плани на 2024 рік щодо капітальних й поточних ремонтів дорожнього покриття. Розглянули питання укріплення відходами будівельних матеріалів грунтових доріг. 
За зверненнями депутатів, голів квартальних комітетів, старост та пересічних мешканців міста та старокругів в Управлінні Житлово-комунального господарства сформовано список з 126 вулиць з грунтовим покриттям. Їх для зручності пішоходів та проїзду транспорту планують улаштувати відходами будівельних матеріалів колишнього Машзаводу.
На даний момент це поки що єдиний спосіб полегшити проїзд автотранспорту на грунтових дорогах, говорять комунальники. Він не потребує великих фінансових затрат. Дорогу сплановують грейдером, засипають будматеріалами та розрівнюють.
Наразі роботи з укріплення грунтових доріг виконано по вулицях:
- Трудовій, Остапа Вишні та Залізничній у місті Лозова;
- Заводській, Вишневій в смт Орілька;
- Бритайській в селі Братолюбівка;
- Садовій в селі Смирнівка;
- Канальській село Благодатне. 
В Управлінні Житлово-комунального господарства депутатів просили на подальше надати пропозиції щодо першочерговості виконання робіт на тих чи інших дорогах. Запланували наступну зустріч.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше